Project Description

Zoals bij de meeste dierenartsen, was het ook bij mij een passie en kinderdroom om dierenarts te worden.

Ik ben opgegroeid tussen de honden, meestal Border Collies. Vandaar dat ik bij iedere Border Collie net dat ietsje meer smelt. Het was soms een kleine boerderij bij ons thuis: kippen, 4 honden, damhertjes,.. Momenteel zijn er enkel nog de  5 kippen en Titi, een katje dat 2 jaar geleden om eten kwam smeken. Zij is nu onmisbaar geworden! Ondertussen is er ook een Border Collie bijgekomen genaamd Macaron.

Tijdens mijn studies heb ik verschillende stages gedaan waaronder ook enkele in het buitenland. In het weekend liep ik soms mee in een KHD praktijk in Hamme. Tijdens het laatste jaar ben ik 3 maanden op erasmus geweest naar Finland. Daar liep ik mee in een kleine huisdieren kliniek in Helsinki.

In 2017 studeerde ik af aan de faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke, Universiteit Gent. Ik behaalde daar een master in Kleine Huisdieren. Kort na het afstuderen begon ik aan een één jaar durende internship bij het spoed- en doorverwijscentrum “Hond en Kat” in Astene. Hier werd ik geconfronteerd met verschillende aspecten van de diergeneeskunde zoals cardiologie, interne geneeskunde, oftalmologie, chirurgie, orthopedie en spoed.

Aangezien ik afkomstig ben van het Waasland was het dan ook ideaal toen Helena een nieuwe collega zocht. Sinds oktober 2018 werk ik bij Beestig gezond.